Forest goat title
Сири
Натуральні сири з козиного молока

Виробник: ТОВ «Лісова Коза»
Україна. 27342. Кіровоградська обл. Олександрівський р-н. с.Підлісне
Замовлення: lisovakoza5@gmail.com
Facebook: @lisovakoza Instagram: lisovakoza

Ricotta Classic Label Ricotta Classic
Сир напівтвердий «Гауда Чорноліська козина»
ТУ У 10.5-40774311-001:2019

Склад: молоко козине, фермент молокозсідальний, закваска мезофільна, сіль кухонна, кальцій хлористий.
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: Жир –28,7 г, в тому числі насиченіжирні кислоти- 21,2 г. Вуглеводи –1,8 г, в тому числі цукрів–1,8 г. Білки - 28,5 г.Сіль - 0,3 г.
Енергетична цінність (калорийність) - 1577 кДж/380 кКал.
Термін зберігання при температурі від 0 до 6°С - 20 днів від дати виробництва.

Maazdam label Maazdam
Сир напівтвердий «Маасдам Чорноліський козиний»
ТУ У 10.5-40774311-001:2019

Склад:молоко козине, фермент молокозсідальний, закваска мезофільна, сіль кухонна, кальцій хлористий.
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: Жир –29,2 г, в тому числі насиченіжирні кислоти - 21,6 г. Вуглеводи –1,9 г, в тому числі цукрів–1,9 г. Білки - 28,2 г.Сіль - 0,4 г
Енергетична цінність (калорийність) - 1555 кДж/374 кКал
Термін зберігання при температурі від 0 до 6°С - 20 днів від дати виробництва.

Ricotta Classic Label Ricotta Classic
Сир м’який «Бринза Чорноліська» класична
ТУ У 10.5-40774311-001:2019

Склад:молоко козине, фермент молокозсідальний, закваска мезофільна, сіль кухонна, кальцій хлористий.
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: Жир –18,7 г, в тому числі насиченіжирні кислоти - 13,8 г. Вуглеводи –1,6 г, в тому числі цукрів–1,6 г. Білки - 16,6 г.Сіль - 0,3 г
Енергетична цінність (калорийність) -1001 кДж/241 кКал
Термін зберігання при температурі від 0 до 6°С - 14 днів від дати виробництва.

Ricotta Classic Label Ricotta Classic
Сир м’який «Бринза Чорноліська» з кропом
ТУ У 10.5-40774311-001:2019

Склад: молоко козине, фермент молокозсідальний, закваска мезофільна, сіль кухонна, кальцій хлористий, кріп сушений.
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: Жир –18,7 г, в тому числі насиченіжирні кислоти - 13,8 г. Вуглеводи –1,6 г, в тому числі цукрів–1,6 г. Білки - 16,6 г.Сіль - 0,3 г
Енергетична цінність (калорийність) -1001 кДж/241 кКал
Термін зберігання при температурі від 0 до 6°С - 14 днів від дати виробництва.

Ricotta Classic Label Ricotta Classic
Сир м’який «Шевр Чорноліський» класичний
ТУ У 10.5-40774311-001:2019

Склад:молоко козине, фермент молокозсідальний, закваска мезофільна, сіль кухонна, кальцій хлористий.
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: Жир –19,6 г, в тому числі насиченіжирні кислоти - 14,5 г. Вуглеводи –0,9 г, в тому числі цукрів–0,9 г. Білки - 16,8 г. Сіль - 0,8 г
Енергетична цінність (калорийність) - 1026 кДж/274 кКал
Термін зберігання при температурі при температурі від 0 до 6°С - 14 днів від дати виробництва.

Ricotta Classic Label Ricotta Classic
Сир м’який «Шевр Чорноліський» з пряними травами
ТУ У 10.5-40774311-001:2019

Склад: молоко козине, фермент молокозсідальний, закваска мезофільна, сіль кухонна, кальцій хлористий, пряні трави(паприка, базилік, естрагон, чабер, перець чорний мелений, в'ялений томат, цибуля).
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: Жир –19,6 г, в тому числі насиченіжирні кислоти - 14,5 г. Вуглеводи –0,9 г, в тому числі цукрів–0,9 г. Білки - 16,8 г.Сіль - 0,8 г
Енергетична цінність (калорийність) - 1026 кДж/274 кКал
Термін зберігання при температурі при температурі від 0 до 6°С - 14 днів від дати виробництва.

Ricotta Classic Label Ricotta Classic
Сир м’який «Шевр Чорноліський» з болгарськими травами
ТУ У 10.5-40774311-001:2019

Склад: молоко козине, фермент молокозсідальний, закваска мезофільна, сіль кухонна, кальцій хлористий, болгарські трави(базилік, естрагон, розмарин, паприка сушена) .
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: Жир –19,6 г, в тому числі насиченіжирні кислоти - 14,5 г. Вуглеводи –0,9 г, в тому числі цукрів–0,9 г. Білки - 16,8 г.Сіль - 0,8 г
Енергетична цінність (калорийність) - 1026 кДж/274 кКал
Термін зберігання при температурі при температурі від 0 до 6°С - 14 днів від дати виробництва.

Ricotta Classic Label Ricotta Classic
Сир альбумінний пресований «Рікотта Чорноліська» класична (салатна)
ТУ У 10.5-40774311-001:2019

Склад: сироватка з козиного молока, кислота лимонна, сіль кухонна.
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: Жир –18,1 г, в тому числі насиченіжирні кислоти - 13,4 г. Вуглеводи –2,0 г, в тому числі цукрів–2,0 г. Білки - 16,8 г.Сіль - 0,6 г
Енергетична цінність (калорийність) -989 кДж/238 кКал
Термін зберігання при температурі при температурі від 0 до 4°С - 14 днів від дати виробництва.

Ricotta Classic Label Ricotta Classic
Сир альбумінний пресований «Рікотта Чорноліська» з прованськими травами (салатна)
ТУ У 10.5-40774311-001:2019

Склад: сироватка з козиного молока, кислота лимонна, прованські трави(чабер, уцхо-сунелі, кунжут білий, зелена паприка, мускатний горіх, тім’ян, чорний та духмяний перець мелений, м’ята).
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: Жир –18,1 г, в тому числі насиченіжирні кислоти - 13,4 г. Вуглеводи –2,0 г, в тому числі цукрів–2,0 г. Білки - 16,8 г.Сіль - 0,6 г
Енергетична цінність (калорийність) -989 кДж/238 кКал
Термін зберігання при температурі від 0 до 4°С - 14 днів від дати виробництва.

Ricotta Classic Label Ricotta Classic
Сир альбумінний непресований «Рікотта Чорноліська» (десертна)
ТУ У 10.5-40774311-001:2019

Склад: сироватка з козиного молока, кислота лимонна.
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: Жир –11,9 г, в тому числі насиченіжирні кислоти - 8,8 г. Вуглеводи –2,7 г, в тому числі цукрів–2,7 г. Білки - 16,8 г.Сіль - 0,1 г
Енергетична цінність (калорийність) -649 кДж/156 кКал
Термін зберігання при температурі від 0 до 4°С - 7 днів від дати виробництва.

Cheese card
Сирна карта "Чорноліські фермерські сири" - каталог сирів ТМ "Лісова коза"